Vill du ställa ut hos Gallery Magno Art?

Vi jobbar tillsammans med och ställer ut duktiga och spännande konstnärer inom många olika konstformer. Vi välkomnar både etablerade och nya konstnärer med fokus på vars och ens individuellt skapade konst och vi bedömer all konst efter vårt tycke och vad vi vill jobba med.

Galleriet ligger i bästa tänkbara område i de populära och välbesökta kvarteren runt Östermalms Torg i Stockholm och har 90 kvm utställningsyta med hög takhöjd och stora fönster både mot gatan och mot en lummig innergård. Ytan är fördelad på ett stort rum i vinkel på 70 kvm och två mindre rum på ca 10 kvm vardera. Galleriet är utrustat med professionella system för ljus och ljud för optimal visning av konsten.

 

Vi får ofta frågan av konstnärer om vi är försäkrade. Och för oss är det en självklarhet att vara försäkrade om något tråkigt och oförutsett skulle inträffa. Därför jobbar vi tillsammans med PENSUM AB som försäkrar oss upp till 1.000.000 kr som standard, och även betydligt högre i perioder där det på vissa utställningar erfordras.

Utställningsperioderna är i första hand två veckor med ”vernissage” torsdag kväll och ”finissage” den sista onsdags kvällen.

Om du är intresserad av att ställa ut hos oss vill vi att du skickar ett mail med info om dig som person och konstnär. Bifoga ca 5 bilder med bra upplösning som visar några av dina senaste alster så tar vi en första titt. Efter det kan vi boka ett möte då du om möjligt tar med några exempel på din konst.

Maila till magnus@magno-art.se

 

2016-05-24-16.34.30

DSC00201

2016-04-02-19.41.36

För ytterligare detaljer och information

maila info@magno-art.se

Vi ser fram emot att få arbeta tillsammans med dig samt att få marknadsföra och sälja din konst.
Sänd ett mail till oss så returnerar vi mer info gällande avtal och kontrakt.

Vänligen
Magnus Säker
073 515 73 33
magnus@magno-art.se