Om oss på Magno Art

Att leva sin dröm…. Magnus Säker, konstnär med ambitionen att driva Stockholms skönaste, mest öppna galleri, eldsjäl med aldrig sinande idéer och stort och varmt hjärta tillsammans med hustrun, kompanjonen Eva Säker, textilkonstnär.

Vi öppnade galleriet på Sibyllegatan 15 i mars 2016 och driver parallellt sommargalleri i Stenhuset i Skokloster.

Magnus Säker

Jag är nog lite som min underbara fru och kompanjon säger en ”Eldsjäl” och det är såklart en fördel, men är självklart oerhört beroende av min Eva och alla andra runt oss som är med och hjälper till. Och inte minst ni alla som besöker och uppskattar oss!

Min ambition med GALLERY MAGNO ART – STOCKHOLM är att det ska vara ett galleri med hög kvalitet på utställd konst och på vår service. Utan att krångla till alldeles för mycket så vill jag beskriva det som ”Ett galleri för ALLA” och dessutom ett galleri där ALLA ska trivas och känna sig välkomna!

Mitt eget skapande och konstnärsskap kan ni läsa mer om HÄR.

E-post: magnus@magno-art.se

Eva Säker

Att vara Magnus fru och delaktig i livet som galleriägare är minst sagt spännande och tokigt och man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Jag älskar att träffa alla inspirerande konstnärer och konstintresserade människor, det har verkligen berikat mig och gett mig en ny dimension i livet.

Förutom ”gallerista” är jag textilkonstnär och jobbar dessutom på ett veterinärmedicinskt laboratorium i Uppsala.

Du kan läsa mer om mig som textilkonstnär och se exempel på mina alster på min hemsida byjuliannie.se

E-post: eva@magno-art.se

På plats mitt i hjärtat av vackra Stockholm

Sibyllegatan 15, 114 42 Stockholm